Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

100 fallosz rövid története

Lassan tíz éve gyűjtögetem a sztorikat, jegyzetelek, analizálok, levelezek, egyszóval írom a 100 fallosz rövid története című kötetemet. Miért pont 100? Mert olyan nagyon egész! A regény is egész akar lenni, mint az élet. Természetesen kapcsolatokról, mély vagy éppen felszínes érzelmekről írok. Az egyedüllétről, a családtalan sorsról, a nevetésről, a saját magamba vetett, megrendithetetlen bizalomról, életről és tapasztalásról. A történetek elmesélnek mélyfilozófiai téziseket, de érzelmes és naturális szexmeséket is, mindemögé olyan jó odatenni a pszichológiát, a társadalmunkat és a szerelmet. A történet a 80-as években kezdődik, de a mesék amelyek köré szőttem napjainkban történnek. Tanulságos lesz? Más. Furcsa? Lehet, de nem minősít. Szeretném kipróbálni rajtatok 30+os nők, hogy megtudjam, érdemes-e belehúzni, 33 évesen végre éretten befejezni, kiadót keresni és megvalósítani az álmaimat vagy... menjek férjhez és szüljek négyet? Mától hetente egy alkalommal, részéletekben megosztok veletek egy történetet a 100-ból, olvassatok, hogy 2012 legrövidebb napján már a kezetekbe tudjátok fogni papír alapon is. Figyelem: Az itt bemutatott történet és szereplői csupán a fantázia szüleményei, a valósággal semmilyen párhuzamba nem állíthatók.

Mélytorok

2012.01.12. 00:11 :: trapphenci

Gas azzal, hogy egyre több mindent mutatott meg az életéből, a lány is igyekezett lépést tartani. Sorra összehozta a barátaival, bár sokat dolgoztak mindketten, igyekeztek tartalmasan eltölteni a szabadidejüket, olyan emberekkel, akiket szeretnek, így hát azon felül, hogy minden létező kötelezettségeken - munkán és gyereken - kívüli időt együtt töltöttek, a barátaik közé is egymás mellett kerekezve mentek. A vasárnapi összeölelkezéseket követő nap a “hétfő-felejtő”, szerdánként dzsessz koncert, csütörtökön havonta egyszer-kétszer egy zárt körű klubban a legközelebbi barátaival ettek-ittak, minden más napon egymásba fonódva voltak, esetleg vendéglátást rögtönöztek Percinél, akihez Gas a kulcsátadást követő napokban beköltözött. Közeli barátok fordultak meg a tetőtéri kis lakásban, emberek, akik közel álltak Gashoz, ismerték életét és ezt a kettősséget csodálkozva nézték, bíztak benne - és ezt ki is fejezték - hogy ezúttal másként lesz és végre pontot tesz Gas az évek óta tartó perfid kapcsolatot lezáró mondat végére és a saját életét éli, nem Ebuét, aki megálmodott valamit, amibe ő nem tud beleilleszkedni. Percivel a legtöbbjük rögtön az első találkozásokat követően bizalmas kapcsolatot alakított ki, mint minden, a jövőjében bizonytalan ember, ő is sok-sok kérdést tett fel a férfi barátainak, hogy az épp álmodott jövőjükről kicsit konkrétabb képet kapjon. Egy ilyen baráti beszélgetés során tudta meg Perci, hogy milyen hosszú időn át, fondorlatoskodott Ebu, hogy végül elérje célját. Megdöbbentette a tény, hogy az általa zseninek tartott, elképesztő jó elvrendszerrel rendelkező embert így csőbe húzták. Tipikus történet, ami egy szerelemmel kezdődött, majd kapcsolattá alakult, végül csak az egyik akarata teljesül: szaporodtak, ezzel csapdába tartva a másikat. Ebu az általa elmondott vizsgálatok alapján nem eshetett volna teherbe, a barátok, Gas, mindenki úgy tudta, hogy a teherbe esés kockázata minimális. Az áldatlan állapotot kettejük között mégsem ez okozta - hiszen Gas gyereket sem és családot sem akart még -, hanem az, hogy mást akartak az élettől, így többszöri nekifutás után szakítottak, majd néhány hétnyi mosolyszünetet követően, egy részeg éjszakán felelőtlenül összedugtak. A történet mesélők szerint ennyi történt, nem volt vágy, szerelem, csak egy búcsúszex, amikor Ebu végérvényes biztosítékot szerzett magának Gas életében, azóta bármit megtehet.

Perci kérdezett és várt. Sokszor nem kapott konkrét válaszokat a férfitól, leginkább az anyagi kötelezettségek - svájci frank -, valamint valami titokzatos, de meglehetősen baljós jövőkép volt az, amivel magyarázta lehetetlen kettős életét, azt, hogy miért nem vállalja a valóságot Ebu előtt. Nyilvánvaló volt, hogy érzelmi zsarolás áll a háttérben, de a lány csak annyit tudott hosszú-hosszú beszélgetések után leszűrni, hogy Gas fél attól, hogy a gyerek anyja eléri valamilyen módon, hogy távol tartsa tőle a fiát. Perci ismeretei nyilvánvalóvá tették számára, hogy ez irreális félelem, de belátta, hogy nem tud teljes empátiával fordulni az ügy felé, hiszen se gyereke, se hasonló tapasztalata nincs, csak azt tudja, hogy milyen volt gyerekként harcban álló szülőkkel élni. Teljes mértékben, minden ilyen kérdésben átengedte a férfinak a döntést, nem tanácsolt, nem javasolt, nem kért, nem hisztizett, nem sírt, nem követelt, nem akarta kisajátítani magának a férfit és, ami a legfontosabb, nem zsarolta meg őt. Szerette. Az életét, amilyen olyan, de az övé, oda állt mellé és segít neki, bevállalta, amikor befogadta az otthonába, amikor az első bevásárlás költségein megosztoztak, amikor először intézte a férfi félhivatalos ügyét...

A projektmunka a reptéren Gasnak feszes tempót diktált. Hónap közepe volt, amikor a reggeli készülődés közben a férfi idegesen csapkodni kezdte a laptopja billentyűzetét, és elfojtva szitkozódott. Perci leforrázta a napindító teafüvet a férfinak, majd leült mellé a kanapéra:
- Mi a baj? - kérdezte, miközben megcsókolta a férfi kerek koponyáját.
- Áh, semmi. Nincs jövő! - mondta a szokásos csüggedt megállapítást, Gas.
- Segíthetek?
- Lehet. Tegnap lejárt a határideje a havi törlesztőrészlet befizetésének. Nincs a számlámon pénz, csak az euró a szekrényben. Indulnom kell, különben elkések, így esélyem sincs bankolni!
- Váltsak neked pénzt és tegyem a számládra? - próbálta kitalálni Perci, hogy tudna segíteni.
- Nem jutok előrébb, rögtön Ebu számlájára kéne utalni, ő fizeti be.
- Elutalhatom neki is... - fel sem merült Perciben, hogy a neve szerepelni fog az utaláson.
- Megtennéd? Annyira szar ez így...
- Felnőtt emberek vagyunk, nyilván segítek. - felállt, kinyitotta a budoárját és kivette a férfi fizetésének nagy részét és átnyújtotta neki:
- Mennyit váltsak?
- Ezt válts be és erre a bankszámlszámra utald, kérlek - majd lehajtotta a teáját, hosszan megcsókolta a lányt, lekapta a bringáját a az előző este felszerelt bringatartóról és már kerekezett is ki a városból, közben azon agyalt, hogy hogyan fog ebből kimászni...

Néhány perccel kilenc előtt, egy nő libbent be egy körúti bank üveg ajtaján, ahol ő volt az első ügyfél, így rögtön a pénztárhoz ment:
- Szeretném ezt forintra váltani, azt pedig elutalni erre a bankszámlára.
- Rendben, a személyi igazolványát kérem szépen.
- Szükség van rá? 
- Enélkül nem tud utalni - válaszolt kissé meglepetten az ügyintéző. 
- Szeretnék diszkrét maradni, nem akarom kínos helyzetbe hozni a társamat... - kezdett bele a helyszínt, és a téma pikantériáját tekintve egyáltalán nem helyénvaló történetbe. Viszont az bankár csaj rögtön megértette a szituációt, de el kellett utasítani a névtelen utalást, erre nem volt lehetőség. Perci egy pillanat türelmet kért, kiment a bank előterébe és izgatottan tárcsázta Gast. 

- Halló! - szólt bele meglepetten, de örömmel a férfi.
- Nem tudok utalni, meg kell adnom a nevemet, ott lesz az utaláson! Botrány lesz!
- Ha botrány lesz, hát botrány lesz!
- Komolyan mondod? Utaljam el a pénzt? Nem bánod, ha kiderül, hogy melletted állok?
- Muszáj elutalni, már így is késésben vagyok.
- Rendben, akkor most elutalom, este találkozunk, csókolózlak!
Letették a telefont, majd Perci elképesztően csillogó szemekkel ment oda pénztárhoz, és készségesen átnyújtotta a személyi igazolványát, elutalta a pénzt, majd a késő őszi napsütésben hazatekert, azzal a jóleső érzéssel, hogy lassan, de biztosan felvállalja Ebu előtt is a férfi ezt a kapcsolatot és elkezdhetnek az álmaik szerint élni.

Már sötét volt, amikor Gas kotorászott a kulccsal, Perci felugrott íróasztalától, elément, ránézett és tudta, hogy minden rendben, a férif mosolyogva megölelte, megcsókolta, a lány alig akarta elengedni, a kabátját és a mindig hátán lávó zsákot - amiben az életmentő szettje volt - is épp csak ledobta, de Perci kezei már a pulóvere alatt voltak, orra rátapadt a férfi nyakára és szívta magába az egész nap összegyűlt hormonok illatát.
- Koszos vagyok, rengeteget dolgoztam ma, gyere zuhanyozzunk le!
- Imádom az illatod! - nyúlt rá Gas farkára, amire rögtön rátekeredtek az ujjai, kemény volt, nagyon kemény, pedig még egy perce sincs, hogy belépett az ajtón. - Neked mindig kemény a farkad?
- Mmmhhhááá.... - mosolygott a férfi egyenesen - hááát, ha veled vagyok...!
Mit tehetett volna ebben a helyzetben egy olyan nő, aki végtelenül rajong a szexért és az előtte álló férfiért? Letérdelt és szerette. Miután kigombolta a nadrágjának a sliccét, lehúzta az alsónadrágjának a peremét, Gas farka szinte kiszabadult a fogságból, egyenesen a lány szájának irányítva a makkját. Perci leengedte a kezeit maga mellé, ajkai közé vette Gast és kizárólag a makkjával játszott, csókolózott vele, majd nagyon kicsi távolságokat megtéve mindig jobban rácsúszott fejével a farkára, a végén elérte a garatját és egy hirtelen jött vágynak engedve, kitárta a száját - mintha csak gégésznél lenne - és lassan, finoman szó szerint lenyelte a férfit, aki összerándult és gyönyörében csak ennyit mondott:
- Nem hittem el, hogy létezik ilyen! Imádom!
A lány, míg bírta egy levegő vétellel, mélyen a torkában hagyta a férfit dobogni, majd kipirult arccal felemelkedett és a lépcső felé vezette, hogy felcsábítsa az ágyba. Amikor elérték a hatodik lépcsőfokot Gas már nem bírt az ösztöneivel, megfogta a lány kerek fenekét - aki megállt, félig hátrafordult -, lehúzta róla a farmert és megcsókolta a meztelen bőrét, sosem hordott bugyit... Ettől végképp megőrült, a lány előtte állt, Gas hátulról átkarolta a csípője magasságában, majd jobb kezével alányúlt, ballal a határa gyakorolt nyomást, hogy előrehajtsa a törzsét, feneke, puncija közelebb kerüljön. Értette a férfi minden mozdulatának a instruációját, így hát készségesen lehajolt előtte, aki előtt feltárult a fényesen csillogó, rózsaszín hús, ahol először játékosan megnyalta, majd felállt és egy lépcsőfokot feljebb lépve, szó szerint beakasztott Percinek. Nagyon lassan mozgott a lányban, miközben az terpeszállásban, kétréthajtva szívta be a levegőt a fogai között, nyögött, ki akart nyúlni, a férfié akart lenni, érezni akarta a súlyát. Miután lépcsőfokról lépcsőfokra húzta felfelé a farkánál fogva, nem akarta hamar kivégezni, ki akarta élvezni az utolsó erejét is. Amikor az ágyhoz értek, a lány hirtelen megfordult, kicsúszott a hús a húsból és kihívó pillantást vetett a férfira:
- Mielőtt belépsz, hadd lássam mit hoztál! - Játszotta az úrnőt, mint akihez épp ebben a pillanatban érkezett egy alattvalója, és újra letérdelt a férfi elé. Bal kezébe vette a farkát, jobb tenyerét felfelé fordítva óvatosan ráhelyezte a férfi gömbölyű golyóit, két leghosszabb ujjával az anusza körüli érzékeny bőrt simogatta, körbe-körbe. Imádta kényeztetni a férfit, rajongott érte, gyönyörű teste volt és imádta megérinteni. Még soha nem nyűgözte le ennyire egy test. Jól kidolgozott tricepsz és bicepsz, széles váll, háromszögre emlékeztető felsőtest, bordázott hasfal, keskeny csípő és azok a szívalakú vádlik! Amikor szopta a férfit, érezte az örömét és maga körül a flowt, azt a meghatározhatatlan, időtlen érzést, ami az együttléteik során mindig jelen volt. Szerelmes volt, nem tudta, hogy ilyen is lehet a szex. Gas nem bírta tovább, rátette a kezét a fejére és még egyszer finoman ráhúzta a lány ajkait a farkára, érezni akarta a torkát, a benne akart lenni ebben a nőben. Az ezt követő megsaccolhatatlanul kavargó percek, órák során ez többször is megtörtént, egyben voltak. 


A hétvége megint távol vitte a férfi testét, de Perci folyamatosan vele volt. Sok mindent megbeszéltek, ismerik egymás álmait, ezek mostantól közös álmok, most már csak várni kell, hogy alkalom és lehetősége is legyen Gasnak tiszta vizet önteni a pohárban és egy olyan életet kialakítani gyermeke anyjával ahol legtöbb figyelem a legkisebb és legfontosabb emberre irányul, a fiárara, Ventele-re.

Hogy Perci bizonyságul szolgáljon, hogy mennyire komolyan gondolja a közös gondolkodást, mindannyiuk sorsáról, hogy Gason keresztül megkérte Ebut, hogy küldjön neki árajánlatot, hogy mennyiért dolgozik vágóként - tudta a férfitól, hogy korábban kitanulta a nő ezt a szakmát -, akire a lánynak új projektjében volt szüksége, hát úgy gondolta, hogy jobb ha felebarátainak ad munkát, mint idegeneket. Az volt ugyanis az elképzelése, amit Gasnak is felajánlott, hogy a közös anyagi és lelki gyarapodás érdekében az összefogást fogja segíteni, nem a széthúzást. Van egy gyermek, egy alakuló személyiség, akire mindennél több figyelmet kell fordítani, van egy elhagyott nő, aki kijátszotta egy férfi bizalmát, aki közben megtalálta azt a nőt, akit mindig is keresett és, aki hajlandó volt elfogadni az életét, segíteni abban, hogy jobbá tegye azt. Mivel a hétvége újra az online kommunikációt hozta előtérbe, ezért chaten és e-mailben egyeztettek a jövőjükről. Előbb-utóbb be kellett következnie annak a péntek esti eseménynek, Ebu beleolvasott Perci e-mailjébe, amiből világosan kiderült számára egy aláírásból, hogy milyen viszonyban van a férfival. Néhány órával azután, hogy ez a tény kitudódott, Perci egy kínzó érzelmekkel teli levelet kapott, amelyben arra kéri a férfi, hogy a facebookon fellelhető ráutaló jeleket tüntesse el.

Rázkódó vállakkal üvöltötte bele Perci a monitorba a kérdést: - Miért én tűnjek el?!?!?! Miért tőlem kéred ezt? Miután vett néhány levegőt és végiggondolta a szituációt levelet írt az éjszakába:

"Gondolom, sőt tudom, hogy tisztában vagy vele, hogy képtelen vagyok hazug módon élni, mert ezzel csak másokat bántok. Becsapok. Átverek. Nevezzük bárhogyan is, rengeteg szavunk van rá. Azt is tudod, hogy milyen megoldási metodikában gondolkodom veled kapcsolatban. Ebu nagyon-nagyon régen tud a létemről. Egyszerűen nem akar vele szembenézni. Nekem ehhez, mondhatnám, hogy semmi közöm, de ez csak annyiban igaz, hogy én nem tehetek semmit. Nem ülhetek le vele dumálni, mielőtt te eldöntöd, hogy milyen sorrendben, hogyan tedd meg azokat a lépéseket, amik tartósan jobbíthatják az életünket.
Hétközben Ebuostromol, hétvégén meg én okozok lelkifurdalást, közben, akinek a leginkább oda tudod magad adni érzelmileg, még nem tud veled kommunikálni. Tágítsd ki a határokat, ez az egyetlen megoldás.Nincs más választás ugyanis. Mármint racionális, észérvekkel, érzelmekkel, minden lehetséges motiváló tényezővel megtámogatott megoldási metodika. Nem mondtam ki, mert félek instruálni, de ha elvállaltalak, akkor ez elkerülhetetlen, hiszen veled vagyok, az meg már majdnem olyan, mintha én te lennék.

Az elmúlt két hónapban nem csak igyekeztem, de magamévá is tettem az empátiát a helyzeteddel kapcsolatban. Benne élek az életedben. A gondjaid az enyémek is, a mérlegeléseket együtt tesszük meg, még akkor is, ha én nem mondom azt, hogy csináld ezt vagy azt. Tisztában vagy vele, hogy miről mit gondolok, hogy milyen állásponton vagyok, és milyen érveim vannak körülményekre, eldöntendő kérdésekre, választásokra.

Nem azért nem akarok "beleszólni" az életedbe, mert játszmázom vagy, mert átmenetinek tekintem a szerelmünket. Nem gondolom, hogy ennyi van benne, hiszen napról napra közelebb kerülünk egymáshoz, nem szabtunk határokat, élünk együtt. Kijelenthetjük, hogy boldogok vagyunk.

Viszont dolgozunk egy nagyon nehéz ügyön, és ezt is együtt tesszük. Nevezetesen, hogy neked már van családod. Ebu és te a lehető legnehezebb módját választottátok a gyereknevelésnek, a szeretetteljes környezet megteremtésének Ventele körül. Próbálsz egyensúlyozni egy pengén, közben össze-vissza kaszabolod magad és, ahogy kapálózol, megvágsz másokat is. Mindeközben úgy gondolod, hogy ez a lehető legjobb, amit tehetsz. Ez nem igaz. Mivel szerelem már nincs részedről, és Ebu is csak a kapcsolatba magába kapaszkodik, szakítsátok meg ezt a terhes, álságos, perfid viszonyt és legyetek szülők.

Számtalan érvem van, ezeket már elmondtam, persze talán nem mindet. Első és legfontosabb ebben a helyzetben a legtehetetlenebb fél, ezért őt kell a leginkább támogatni, ő Ventele. Most úgy él, hogy kiszámíthatatlan számra, hogy mikor lát téged, mikor tud veled lenni, és azt milyen minőségében tudja majd azt átélni. Gondolom a feszültség, a fáradtság ott is rányomja a bélyegét az együttlétetekre. Bármennyire is úgy hiszed, hogy a fiad előtt eltitkolhatod a valódi érzelmeidet, tévedsz. A gyerekek sokkal nyitottabbak hangulatokra vonatkozólag, még nem terheli annyi információ az agyukat, nincsenek prekoncepcióik, nem zavarja őket a tapasztalat. Millió példát fel tudok sorolni, amikor ilyen kisgyerekként és később is a szüleim boldogtalanságát éreztem. És miért lenne jobb, ha a fals érzelmi viszonyt az anyjával, őszinte szülői, partneri kapcsolattá tennéd? Egyértelműsítenéd a hármatok viszonyát, több lehetőséget teremthetnél arra, hogy együtt legyetek - kitérhetek rá részleteiben: sokkal többször idejöhetne Ventele, mint most, szaporítva így az együtt töltött napjaitok számát. Ráadásul minél nagyobb lesz, annál több lehetőséget ki tudunk használni. Na, nem véletlen e hirtelen személyjel váltás, ugyanis én teljes bizonyossággal vagyok arról, hogy szeretnék ebben benne lenni. Mint egy harmadik felnőtt, aki meghatározó lehet Ventele életében is, amennyiben az apja életében az.

Nem feledkezhetünk meg Eburól, illetve egy esetleges negyedik felnőttről, aki rajta keresztül bekúszhat az életünkbe. És az a személy - épp úgy, ahogy én - még többet tudna belepakolni ezekbe a kapcsolatokba, így alkotva családot, biztonságos környezetet, állandóságot, kiszámíthatóságot, szeretetet a kölyöknek. Nem beszélve Ebu személyes érdekeiről: munka, önmegvalósítás, valóság... segítenünk kell, mert a gyereked anyja.

Hogy nekem ez miért fontos? Kevés lenne azt mondanom, vagy neked azt hinned, hogy csupán az érzelmeim motiválnak. Gondolkodom, nem csak érzek. Nagyon sokat tanultam tőled az elmúlt két hónapban, szenzitív és intelligens a kapcsolatunk. Mindig is így képzeltem el a számomra harmonikus viszonyt, kapcsolatot, életet. Biztonságban érzem magam melletted. Két hónap bőven elég volt arra, hogy rád merjem bízni az életemet. Ez azt jelenti, hogy az életemet hajlandó vagyok veled együtt élni. És ez nem mostanra vált bizonyossá, hiszen az első pillanattól kezdve kíváncsian és nyitottam álltam előtted, mindig a legjobb lehetőséget megpróbálva. Sikeresek vagyunk ebben a szerelemben, és én ilyet még nem éltem át. Megalkuvásoktól mentes vagyok, semmi sem kényszer, semminek nem kell megfelelnem, szabad vagyok a szerelemben.

És akkor legyél te, és a te érdekeid, a te boldogságod, ami lezárja az érveimet. A legfőbb célod, hogy minél többre megtanítsd a kölyköd, hogy szeretetben tudd felnevelni, hogy azt, amit te nem kaptál meg, és most kell idegenekben meglelned, azt te meg tudd neki adni. Apja akarsz lenni, a szó jellegzetes értelmében. Az általatok kialakított helyzetben azonban ez a célod elérhetetlen. A fent említett néhány ok miatt. Ebutól nem akarsz semmit, nem szereted, idegesít, haragszol rá. Miért akarnál egy olyan emberrel fenntartani egy megtévesztő kapcsolatot, aki nem ad hozzá az életedhez, jelen pillanatban. Igen, ez csak a most, szerencsére, hiszen, ha realizálod a kapcsolatotokat, akkor neki is lesznek új lehetőségei arra, hogy a valóság igényei szerint cselekedjen. Nagyon nagy becsapás és azt hiszem gonosz dolog, valakit benne tartani egy valótlan dologban. Hiszen ő most aszerint gondolkodik, hogy ti együtt vagytok, de te nem vagy vele és már nem is akarsz. Becsapod, korlátozod a lehetőségeit. Hazudsz neki, a gyereked anyjának. Ez rossz. De feloldhatod. És most jöhetnék én, de kettőnk közül te vagy jobban tisztában azzal, hogy miként érzel, mit gondolsz a velem való kapcsolatról. Minden együtt töltött pillanatban érzem, hogy szeretsz, hiszen mutatod. Tudom, hogy számítasz rám, és megbízol bennem. Mindent megmutatsz. Csak csinálnod kell.

Nem azt mondom, hogy ez a helyzet így nem folytatható tovább, hiszen látjuk, hogy megy, csak éppen senkinek nem szerez makulátlan boldogságot. Persze olyan nincs is...
Csókollak!”

Nem várt a válasszal a férfi sem:

“Igen, azt hiszem igazad van, és úgy tűnik, hogy mindenben igazad van. Gondolkodnom kell, és eldöntenem végre, hogy mit akarok csinálni, aztán kitartani amellett, ha nem hiszek benne, vagy ha nem latom, hogy miképp lesz attól jobb nekem, akkor is. Gas”

Az utolsó sorok okozta lázas izgalom a hétvége hátralevő részében Perci gyomra tájékán maradt. Izgatottan várta a vasárnap estét, hogy a férfi hazaérjen és megölelje. Forralt bort készített, gesztenyét sütött és olyan puhává radírozta a bőrét, hogy biztos volt abban, amint a férfi hozzáér elsüllyed benne. Várta, hogy beszélgessenek, hogy ne csak a leírt szavak, de a kimondott hangok és gesztusok is alátámasszák azt, amit a férfi írt: megpróbálja.

A következő rész tartalmából: 

Miután a lélek palotáját lerombolta a hazugság, az eszelősség, eddig soha el nem ért határokat ugrott meg és elszabadult a pokol.

3 komment

Címkék: chat barátok család gyerek szex facebook szopás orális szex

Legalizált szerelem

2012.01.04. 14:05 :: trapphenci

Ezen az utolsó nyári hétvégén, Perci a rossz időre tekintettel, valamint az agyát elborító kielégíthetetlennek tűnő kíváncsiságának eleget téve, egész nap és éjjel a számítógép előtt ült és markolta az egeret: böngészte a facebookot és Gas postjait, mi érdekli ezt a férfit, mit csinál, ki ő? Sok minden kiderült számára, az azonos értékrend és világnézet, amit eddig is feltételezett, most még több bizonyítékot nyert. Imádta a férfi természetességét, ami a fotókról is visszatükröződött: számtalan képen volt félmeztelenül, testalkata tökéletes, izmai kontúrozottak, az árnyékok megmutatják, hogy valójában mekkorák. Szereti mutogatni magát - gondolta a lány -, de ezt most nagyon nem bánta! A fejében egyre csak tolultak elő a képek, illatok, hangok, amiket a férfival élt át az elmúlt napokban. Az első szexizéseiket a lány nem tudta hova elhelyezni, eddigi élményei között. A férfi teste elképesztően érzékeny volt. Soha nem tapasztalt még ilyet, finoman kellett hozzáérnie, ha nem akarta, hogy a kéj kínná változzon, minden figyelmét Gasra kellett ilyenkor összpontosítania, nem ment rutinból, nem ugyanazok az érintések voltak ezek, amiket a lány korábban adott. Gas bőre sima volt, ritka szőrzete nem zavarta meg ujjbegyeit, a szájában sem kellett a szőrszálakat kutatnia... Rajongtak azokért a pillanatokért, amikor a bőr a bőrhöz ért, imádtak elnyúlni és tetőtől talpig összeérni: Gas a hátán volt, a lány bal felkarjára feküdt, úgy használta a férfi testének ezen részét, mint egy párnát, a világ legkényelmesebb párnáját. Melle, hasa, öle a férfi oldalához simult, bal combját átvetette rajta és a két lába közé dugta a lábfejét, hogy melegen legyen.
- Bőr a bőrhöz... Mmmmh. Ez nagyon jó érzés! - szólt a férfi
- Immmháááádom! Mmmhááá...!!!!!!!!!! - kéjelgett Perci és rámászott a férfira, arcát a nyakába fúrta, Gas orra a lány ütőeréhez tapadt és csak szívta magába azt a semmivel sem összekeverhető illatot, ami annyira felizgatta, hogy a következő pillanatban, megfordította a lányt, és belényomult. Lassan, nagyon lassan nyomta Percibe a farkát, aki közben úgy érezte, hogy vaginája önálló életet él: minden milliméter után megállította a férfi előrenyomulását azzal, hogy összehúzódott.
- Lüktetsz - suttogta közben a lány fülébe és egyértelmű erőfölényét megmutatva olyan mélyre nyomta a farkát, hogy Perci, amint megérezte a végét, összerándult, gerince megfeszült, levegőt sem tudott venni, majd megremegett. Hosszan, az egész testét átjáróan, kezdve a tarkójától az ölén át a férfi köré font combjain keresztül egészen a lábfejéig, koordinálatlanul vonaglott, majd végre kirobbant a tüdejéből az eddig önkéntelenül visszafojtott légáramlat, és száját is elhagyták azok, a férfit annyira felizgató hangok. Képes volt elélvezni csupán attól, hogy Gas benne volt, mozdulnia sem kellett, csak hozzáérintette farkát a lány legbelső pontjához és, mint egy varázsütés: orgazmus. A férfit ámulatba ejtette felszabadultsága, ahogy pironkodás, minden álarc nélkül élvezte a szexet. Mielőtt Perci Phant agya kiürült, az futott át rajta, hogy ennél több nem létezhet, ez volt az utolsó gondolata a gyönyör előtt, majd kivette kezét a combjai szorításából, zúgó fejjel, erőtlen kézzel a betekert spanglija után nyúlt és rágyújtott. Miközben a füst égette a légcsövét, bejelentkezett a gmailjébe, és megnyomta a “levélírás” gombot, hosszú percekig csak bámulta a monitort. Gondolatai egyre elkalandoztak, hol azok a fülledt éjszakák jutottak eszébe, amiket az elmúlt héten éltek át közösen, hol pedig görcsberándult gyomrának a generátorát elemezte a fejében, méghozzá azt az aprócska tényezőt, ami a kérdést is létrehozta: meneküljön vagy bátran szeressen? Tudta, hogy bármelyik mellett is döntsön, minden energiájával azon lesz, hogy azt a célt elérje, amit kitűz. Ilyen volt, ha valamit csinált, azt teljes elánnal, persze rendszerint nem kapott ugyanannyit vissza, ezért sokszor elvesztette a lelkesedését. Érezte, hogy a férfi megrengette, de nem látta még tisztán, hogy mit is szeretne, arról meg pláne elképzelése sem volt, hogy Gas mit akar tőle, annak ellenére, hogy két dolgot tisztáztak: nem haverkodnak és diszfunkcionalitásban sem fognak vergődni. Tehát valaminek történnie kell.
Kint eleredt az eső, Perci hirtelen magához tért, gyorsan felszaladt az emeletre, hogy becsukja az ablakokat, betette a Bonobo új albumát és elkezdte gépelni első szerelmes levelét Gasnak:

"Tabula rasa...

Nagyon nehéz úgy írni, hogy egy fehér lap néz vissza rád. Az első levél, első szavai a legnehezebbek. Nem ismered, aki olvasni fogja. Nem tudsz a világáról. Én a tiedről egyre többet, mert figyellek. Érdekelsz.
... nem kérdés, hogy akarom-e, élvezem-e, szeretem-e. Ha ezek közül bármelyik is hiányozna, nem csinálnám. Persze van, hogy rossz, most például. Mindig azt szoktam mondani, hogy nem az időjárás van hatással a hangulatomra, hanem fordítva. Vihar van. Kicsi vihar. Tudom, megígértem, hogy elintézem, ne essen, de nem történtek jó dolgok ma a lelkemben, nagyon nem. Nem tudom, hogy mi a bajom, csak azt tudom, hogy mindent átéltem, amit elmeséltél és fáradt vagyok. Ezért egy fáradt, de masszív vihar alakult ki felettünk...
Számtalan kapcsolatom volt, ilyen-olyan, mindenféle, de ilyen helyzetben, mint most veled, még nem voltam. Nézek egy széthullott családot és megdöbbenek azon, hogy valahogy belekerültem... Nem volt még olyan férfi az életemben, akinek gyereke volt. Nekem ez tabu… Várom a vasárnapot, beszélgetnünk jó lesz!

Csókollak!”

Elküldte a levelet, és ugyanebben a pillanatban a gmail jelzett, hogy új levél érkezett, a feladó Gas. Az nem lehet, hogy máris válaszolt, és valóban csak arról volt szó, hogy a férfinak is épp tele volt a feje az elmúlt napok élményeivel és írt egy rövid üzenetet, miszerint nem látja gtalkon, de beszélgetne... Percinek beleremegett a szíve, és gyorsan belépett a chatre. Ez volt az első alkalom, hogy úgy kommunikáltak, hogy Gas a gyerekénél volt, több száz kilométerre egy olyan nő mellett, aki miatt Percinek egyre masszívabban szorított a mellkasa.

Persze ezt eszébe sem volt szóba hozni - nem is tudta beazonosítani az érzést -, valójában el is feledkezett erről a csavarásról, amint elkezdtek beszélgetni. A beszélgetés folyamatos volt, Perci csodálkozott, hogy ez hogy lehet, de nem firtatta. Nyilván nincs jelen a nő, a gyerekről közben kiderült, hogy már elaltatta. Este tíz volt, Gas elmesélte a napját a gyerekkel, a történetben az anya nem szerepelt, ezért a lányban egyre inkább erősödött a kíváncsiság, hogy vajon milyen választ fog kapni első szerelmes levelére, de nem akarta az “élőbeszéldet” megakasztani, ezért csak élvezte a férfi távoli jelenlétét, itták egymás szavait, beszélgettek az állami szektortól elkezdve a fotóművészeten át egészen a kognitív disszonanciáig mindenről, de a legfontosabb, hogy megbeszélték, másnap amikor hazaér, találkoznak. Már éjjel egy óra volt, amikor se szó, se beszéd megszűnt a kommunikáció, Perci értetlenül tekintett a képernyőre és csak várt és várt, hogy kiírja a chat: ”Gas is typing” Hamarosan így is lett, kiderült, hogy elaludt a monitor előtt.
- Megígértem magamnak, hogy legkésőbb én is egykor ágyba bújok, elköszönünk? - kérdezte Perci.
- Legyen így!
- Válaszolsz a szerelmes levélre, vagy majd beszélgetünk inkább? Biztos fáradt vagy... - kérdezte, önmagához képest némi félelemmel.
- A beszélgetés jobb ötletnek tűnik, de az olvasás megvolt;) - fejezte ki a férfi, hogy szívesebben tárgyalná meg ezeket a dolgokat élőszóban. - Vasárnap négy körül szeretnék indulni - bár nem fog menni -, hétre nálad lehetek...
- Megbeszéltük! Jó éjt csókok!

Miután elköszöntek, Perci álmodozó mosollyal az arcán lecsukta a laptopot, és felmászott az emeletre, hogy elnyúljon az ágyán. Fáradt volt, sokat várta ma a férfit, hogy legalább online együtt tölthessenek egy kis időt. A szemei égtek, de boldog volt, mert bár fizikailag távol volt a férfi, mégis tudtak beszélgetni, ami a kapcsolatok kezdetén olyan nagyon izgalmas tevékenység. Várta a másnapot, becsukta a szemét, Gas kedves és iszonyú széles széles mosolygó fejét látta maga előtt, tökéletesen ívelt, gömbölyű koponyával, ami Perci koponyafétisét a legnagyobb teljességgel elégítette ki - ezzel az álomképpel aludt el.

Másnap Perci korán ébredt, vasárnap volt, mégsem lustálkodott, egyébként sem volt szokása, de ma különösen sok a tennivalója. Az éjjel megálmodta, hogy leveszi a férfit a lábáról és azt fogja tenni, minden pillanatba, amire csak vágyik, nem fontolja meg, hogy helyénvaló-e, csak az érzelmeire hallgat majd. Így hát, miután az ezer éves kotyógójában lefőzte az első maxi adag kávéját és elindította a napját, felöltözött és eltekert a piacra, hogy bevásároljon gyümölcsből, ennivalóból. A délután hamar elérkezett, Perci megsütötte a kacsát, amit vett, párolt hozzá szilvát, fekete rizst főzött és várta, hogy hívja Gas, hogy már a városban van. Az este pont úgy telt, ahogy minden lány megálmodja: boldog mosolyok, hosszú csókolózások és mozdulatlan pillanatok, amivel a gyönyört igyekeztek jobban kitolni, mint amennyi ideig az rendesen tart... Sokat beszélgettek, ismerkedtek egymás gondolataival, testével és álmaival. Ezen az estén megszületett kettejükből valami közös dolog, aminek innentől kezdve mindketten örömmel hódoltak, ők voltak a “mi”.

Hétfőn korán indult a hét. Ötkor csörgött a telefon először, hogy ébredjenek. Perci már az első pittyegést követően felébredt, mindig ő nyomta “szundi”-ra az ébresztőt. Volt tíz perce, hogy simogatásával, szájával gyengéden felébressze a férfit. A következő jelzésig a férfi feje búbjától az ágyékáig végigpuszilta. Amikor a takarónak a széléhez ért, ami épp csak a férfi öle fölé volt húzva, észrevette a farka kőkemény. Perci bal kezével felhajtotta a paplant, jobbjára felkönyökölt és anélkül, hogy kezével hozzáért volna, a szájába vette a férfit és fel-le mozgott rajta, mint egy ingaóra, lassan, másodpercről másodpercre változtatva a mozgásának az irányát, fel, s le... A lány egyszer csak megérezte a férfi meleg kezét a hátán, felnézett, de közben szorosan a farkára tapadt a szájával és elmosolyodott, csupán a szemével köszöntötte a férfit, aki ránézett, elmosolyodott, szemeit az égnek fordította és becsukta:
- Mmmmmh, jó reggelt! - mosolyogta bele a reggeli fényekbe első szavait a lányhoz, erre Perci felbátorodott és sokkal intenzívebben kezdte szopni Gast. Érezte, hogy a lélegzetvétele sűrűbb és rövidebb ciklusú lett, ekkor nagyon lassan okozott neki örömet, szinte mozdulatlanul tartotta a férfi faszát a ajkai között, és csak a nyelvével simogatta addig, amíg az tele nem lőtte a lány száját.
- Neked is jó reggelt!
- Mmmmhááháháhááhááá! - nevetett a férfi és magához húzta a felhevült, puha, reggeli testét a nőnek.

Gas kiment a repülőtérre, hogy legfrissebb projektmunkáját végezze estig, miközben tekert az országúton azon agyalt, hogy vajon jó ötlet volt-e az imént elfogadni a lány lakásának a kulcsát, és hogy fog kimászni a létrejött helyzetből. Tartott tőle, hogy baj lesz...
Perci egész nap turbőnőként tevékenykedett, mosolyogva dolgozott, motivációkkal teli az új magazinon, aminek az indulása hat hónapon belül várható. Este hét körül csörgött a telefonja, Gas volt:
- Szevassz! Mi jót csinálsz?
- Dolgoztam eddig, most pedig várom az est további részét...
- Van kedved hétfőfelejtőre jönni velem, Billyékhez? Elég sokan lesznek, megismerkedhetsz sok-sok érdekes emberrel!
A lány majdnem lefolyt a fotelről, ahogy beleélte magát, hogy a férfi barátaival töltheti az estét. Számtalan apró információ a környezetéről, ami mind-mind őt egészíti ki. Perci prekoncepciói - mint sok más esetben sem -, nem állták meg a helyüket, ugyanis ez az este, Gas barátaival való találkozás, még több puzzle-darabot hintett erre a átláthatatlanul nagy felületre, ami körülöttük kialakult. A lány az este folyamát többször is úgy érezte, hogy egy hatalmas tér közepén áll egyedül, elveszve és körülötte egyre csak gyűlnek az emberek, arcok, kapcsolatok, és utóbbiak átláthatatlan kuszaságban fonódnak Gas élete köré. Többen voltak ott, akik ismerték őt, a családját, Ebunak is barátai voltak, a gyerekkel is találkoztak. Mivel a férfi a lehető legnagyobb természetességgel, minden presszió nélkül hívta a lányt, így ő joggal gondolhatta azt, hogy tisztázni készül a kialakult helyzetet az életében, nem bánja ha kiderül, hogy új kapcsolata van. Ha jobban belegondolt, valójában ez teljesen normális: emberek találkoznak, egy darabig egymás mellett mennek, majd elválnak, az utód, ami összeköt innentől kezdve, és nem akadályozza meg, hogy bármelyik tagja is ennek a régi párosnak szerelembe éljen egy másik emberrel. Kultúrlények vagyunk végülis... Segítségére is lehetünk egymás boldogulásában. - elmélkedett, miközben ki tudja hányadik vodka-szódát töltette magának a háziakkal. A biztonság kedvéért, amikor négyszemközt maradtak, Perci rákérdezett:
- Nem lesz ebből baj? Nem beszéltél még erről személyesen Ebunak, ha más által derül ki számára a kapcsolatunk...
- Ha kiderül, hát kiderül! Legalább vége lesz ennek a rémálomnak! - vágott a szavába a férfi, majd kézenfogta és együtt bementek a társaságba, demonstrálva mintegy azt amit az előbb deklaráltak.

 

A következő részt január 11én olvashatjátok! 

Szólj hozzá!

Címkék: chat szex online vodka szerelem marihuána szopás spangli orális szex szex pózok

“Kar a karé, láb a lábé láb a karé, kar a lábé”

2011.12.28. 13:49 :: trapphenci

A facebook kiegészíti a valóságot. Sőt, időnként megelőzi azt, ahogy most is. A lány pillanatok alatt átlátta a helyzetet, mégis automatikusan (ész)érveket keresett, könnyebb volt azt hinni, hogy unokaöccs, a haver kölke, mint, hogy tabu a férfi. Számtalan kapcsolata volt, összehasonlíthatatlanul sokféle viszonyban, volt szerető, volt szerelmes és viszont. Egyetlen kizáró tényező volt arra nézve, hogy kivel alakít ki intim viszonyt, mégpedig az, ha egy férfinak gyereke volt. Elképesztően sok emlékkel rendelkezett arról, hogy gyerekként milyen megélni, ha a szülőknek a válás után újabb és újabb partnere lesz... Kislányként mindre féltékeny volt, minden férfira, aki anyjához közel került, apjának is voltak szeretői, de soha, semmi komoly, csak mikor már a lánya is nővé érett - igen korán -, akkor vállalt fel egy viszonyt. Mivel még nem is találkozott a férfival lecsukta a laptopot és nem foglalkozott tovább vele, de nem azért, mert elveszítette a lelkesedését, hanem egyszerűen nem volt miért lelkesedni, még nem történt semmi. 

A vasárnap délután viszonylag hamar elment, koraeste Perci még összeszedte másnapra a jegyzeteit, amit be akart vinni a szerkesztőségbe. Épp a külső winchesternek a tokját kereste az miniatűr íróasztalán - a gigantikus káoszt igyekezvén átlátni -, amikor felvillant a telefonja, jelezve, hogy üzenete érkezett. “Most értem haza edzésről. Te hol?” Thomas volt, fuckbuddy vagy fuckbody... valójában újságíró. Furcsa viszonyuk volt, tartott már vagy 7-8 hónapja. Az utóbbi időszakban már csak erre redukálódott közöttük a kommunikáció: elérhető-e a másik, mikor, hol és még egy rövid üzenetváltás vagy hívás a másikhoz induláskor. Thomas rég konkretizálta a kapcsolatuk jellegét. “Mi soha nem fogunk járni, ugye tudod?” - idézte fel, azt a mindörökre fejébe - vagy a szívébe - ivódott mondatot. Igen tudta, de élvezte azt, ami van közöttük. Azok a felszínes, mégis értelmes beszélgetések, a szex előtti spangli, a férfi által extatikus jelzővel illetett szexuális együttléteik, a viszlát cigi és konzumálás. Egyszerű, bonyodalmak nélküli és minden intimitást nélkülöző testi viszony. Percit mégis lázba hozta, mert szerette a férfi testét, aminek gödröcskéi - lévén sziklamászó - minden alkalommal lenyűgözték a nőt. Bár ő nem nevezte extatikusnak az együttléteiket, sőt barátnőjének inkább egy Singer varrógéphez hasonlította a férfi legjellemzőbb stílusát... Mégis szeretett vele kefélni, alaposan megcsinálta és imádta, ha Perci elélvezett, így nem volt lusta hosszasan nyalni a pináját. A lánynak esetenként - amikor már több volt a vérében a THC, mint a csírahámjában -, időbe telt, míg az a eszméletlen gyönyör átjárta a testét, de így sem volt nehéz, csak élvezték a folyamatot. Néha egészen elképesztő részleteséggel látta maga előtt Perci, ahogy Thomas játszott a csiklója körül és, hogy a látvány nyújtotta örömteli vizualitás még teljesebb legyen, Perci ilyenkor feltolta a csípőjét, feje alá párnát húzott és csak nézte, ahogy a férfi ellenállást nem tűrően, erősen, a gyönyört szinte kierőszakolni akaróan nyalja a kisajkai közötti, hihetetlenül sima és rózsaszín húst. Már a zuhany alatt állt, amikor ezek az emlékképek felidéződtek benne, időközben váltott Thomassal még két üzenetet, másfél óra múlva várható, ami azt jelenti, hogy van még legalább két és fél órája, mindig késik, de megteheti, a nő lakására megy. A következő hat óra pontosan úgy zajlott le, ahogy az egy rendes vasárnaptól elvárható: nyugodt koraesti beszélgetés, hatalmas spanglin osztozva egy alfahímmel, kielégítő szexizés - abszolút kiszámítható -, még egy kis aktuálpolitika és -kultúra, majd jó éjszakát. Korábban szerelmes volt a férfiba... 

Hétfő délelőtt a szerkesztőségben érte Percit az e-mail, miszerint Gas már aznap találkozni szeretne vele. Mivel a lánynak este volt egy félig-meddig üzleti megbeszélése, a város egyik klubjának a vezetőjével, nem tudott pontos időpontot mondani Gasnak. “Ha végzek a Clutch Butch-ban üzenek!” Valamiért nagyon tetszett ez a szójáték a férfinak, mert egy rakás mosolygós fejet küldött vissza valamint ezt: “A Tinkler utca 6-ban leszek, egy barátomnál, meg kell szerelnem a bringáját, megkérdezem, hogy nem probléma-e, ha te is feljössz.” Perci elképesztően csodálkozott, a férfi tényleg meg akarja ismerni, sőt meg akarja hódítani, arra számít, hogy ... Mire? Az első randit a legjobb barátjánál szervezi?! Miért? És, ha csak haverkodnak...? Hát akkor gyorsan haverkodnak.

Este a Clutchban Perci próbálta a lehető legrövidebbre lecsípni a megbeszélést, elege volt már ezekből a “Szeretném, ha dolgoznál nekem, de nincs pénzem!” - típusú szabad rablást előkészítő egyeztetésekből. Fél nyolckor elnézést kért és kivonult a mosdóba, végre küldhette az SMS-t: “Kész vagyok!”
Mire visszaért az asztalhoz csörgött is a telefonja:
- Fel kell vennem, ne haragudj! - szabadkozott a menedzserrel szemközt állva, és a kijelzőjén egy ismeretlen szám villogott.
- Perci Phant!
- Szia, Gas vagyok! Akkor jössz a Tinkerbe?
- Mehetek?
- Hát.. Itt azt mondják, hogy szívesen látnak!
- Akkor indulok, King Cross, majd jobbra a második vagy harmadik utca...?
- Figyelj, úgy a legegyszerűbb, ha... - és itt Gas egy férfias magyarázkodásba kezdett, aminek felénél Perci úgy döntött, hogy bedugja a headsetet a fülébe, zsebébe csúsztattja a telefont, nyeregbe pattan, és mire az útbaigazítás végére ér a férfi, már ott is lesz a randi színhelyén.

Nyár volt, Perci szoknyája végtelen táncot írt le a nyereg és a hátsókerék között, bringája suhant a koraesti forgalommal, tíz perce sem maradt arra, hogy a lehető legtermészetesebbnek tűnjön: mégsem mindennapi, hogy az első randi egy barátnál legyen, akit csak az egyik fél ismer... 

Az este első félidejének a szokatlanságát jól jelzi, hogy Perci elővette újságíró ösztöneit, és a házigazdáktól úgy érdeklődött, mintha csak mélyinterjút készítene. Egyáltalán nem volt felszabadult, hiába szorongatta a sört a kezében, ezért döntött úgy, hogy rutinból beszélget. Az emberek imádnak magukról beszélni, még az olyan emberek is, mint Billy - Gas barátja -, akinek a zárkózottságánál már csak a zavara nagyobb. A randi első fele a furcsaságaitól eltekintve viszonylag hamar letelt, még azelőtt, hogy Percinek végképp eldurrant volna az agya a zavartól, nem értette, hogy a férfi barátkozni akar vele csupán vagy ez egy randi? Emlékezett rá, hogy egyértelműsítették, hogy a lány nem pajtizik férfiakkal, legfeljebb a romantikus szálak összeszőhetetlensége esetén. Tehát ez most randi! Néhány mosoly, érintés és Gas máris indulni akart. A lány nagyon kíváncsi lett, így a legélesebb tölténnyel lőtt:
- Felmegyünk hozzám? Kimászunk a tetőre!
- Megvettük!
- Sört is... - nevetett a lány.
Hazabringáztak az alig tíz percnyire lévő lakásába, ahol Perci biztonságban érezte magát, még akkor is, ha a földtől 30 méter magasan lévő tetőn csókolóztak épp... Imádott ilyen magasan élni - persze nem egy autentikus felhőkarcoló, de a városban jellemző épületekhez képest magasan van. Perci tudta, hogy a magasban nem lesz nehéz levenni a férfit a lábáról. Ezt akarta, semmi mást. Elképesztően tetszett neki.

Augusztus volt, a nyár az utolsókat nyögte, viszonylag hűvös volt, pedig Perci már néhány órával ezelőtt is szinte látta, hogyan fognak szexizni a város tetején, zöld növényektől dzsungeles teraszon. Hűvös volt, de a férfi bőre ontotta a meleget, a lány olyan intimen bújt hozzá, hogy egy külső szemlélő azt is hihette volna, hogy évek óta szövetségben vannak ők ketten.
- Fázol? - kérdezte Gas és formás, erős karjait a lány köré fonta.
- Hozok pokrócot - perdült ki Perci a karjaiból és bemászott az ablakon, hogy kihozzon néhány plédet és párnát.
A tetőterasz valójában egy 2 méter széles és 6 méter hosszú szerelőcsatorna, egy méter magas mellvérttel, ideális szomszéddal, aki Perci legjobb barátja. A terasz végén egy kétszemélyes régi ágybetét volt, vízálló borítással, itt ágyazott meg a lány kettejüknek, miután visszatért. Leheveredtek, elkerülhetetlen volt, hogy ismerkedjenek. A lány feltette a kérdést:
- Családod van?
- Igen, van egy fiam!
- És neki van anyja is, ugye?

... akkor elkezdődött egy beszélgetés, amiből kiderült, hogy igen, néhány éve született egy gyereke, de még csak azt sem lehet mondani, hogy egy rissz-rossz kapcsolatból, ugyanis már nem voltak kapcsolatban, amikor a terv bevégeztetett: egy óvatlan pillanatban Gas teherbeejtette az ex-nőjét, ugyanis azon a tök részeg éjszakán, amikor a nő behajolt neki party után, minden eddig bizonyítási játék ellenére - miszerint ő meddő, tartotta évek óta a fáma magát -, Ebu Zava teherbe esett. Perci döbbenten hallgatta a történetet, megvetette azokat a nőket, akik becsapnak egy férfit, csak azért, hogy egy utódot nemzenek, csak azért, hogy valaki szeresse őket majd, lealacsonyítónak tartotta az egész női nemre nézve ezt a viselkedést. Így bepróbálkozni azzal, hogy megfogjon egy férfit, Perci számára elképzelhetetlen volt. Egy gyerek a férfi és nő közös énje, amit ők ketten egyformán vágynak és tisztelnek. Ebben a nőben a tiszteletnek a szikrája sem vot meg - gondolta Perci, hiszen egy olyan férfit kényszerített apává, aki soha nem akarta a házasságot, az apaságot, és főleg nem így! Egy rossz kapcsolatba beleszületett gyermek nem hozhat boldogságot, sőt még a svájci frank alapú lakáshitel sem! Ezekbe mind belekényszerítette Gast, az élete megváltozott végleg, amelyben természetesen minden erejével megpróbált apaként helytállni, kevés sikerrel. Két év erőltetett menetet követően, egy délután Gas arra ment haza, hogy a bank-lakása, amiben éltek, ki volt ürítve, Ebu elköltözött a gyerekkel együtt. Kudarc. Azóta sincsenek együtt, a férfi egyedül él. Miközben mesélte élete történetét, egyre több elv, tézis, szemlélet merült fel, amiből egyértelművé vált számukra, hogy ők ketten bizony összeillenek. Érezte ezt Perci is, és Gas is. A lány feltette a kérdést:
- Most is együtt vagytok?
- Nem vagyunk együtt, de azért ez nem ilyen egyszerű.
- OK, másként kérdezem: dugtok? - nézett fel Perci és kérdő tekintetét a férfira szegezte.
Gas, lehajtotta a fejét és bólintott, a lánynak összeszorult a gyomra és ebben a pillanatban eldönthette, hogy belemegy-e ebbe a viszonyba, vagy most azonnal elküldi Gast
- Van egy nagyon jó barátom - szólt a férfi magyarázkodólag -, az életemet is rá merném bízni. A helyzetünk tarthatatlan volt Ebuval, ő azt tanácsolta, hogy a békesség kedvéért, amikor hétvégente meglátogatom a gyereket, tegyek úgy, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Elvileg mennie kéne, hiszen nem élünk egy városban, azt csinálok hétköznap, amit akarok. Igyekszem így tenni, de nem megy látod, egyszerűen nem megy. Ebu másnak akar látni, mint amilyen vagyok, egy olyan családmodellt vázolt elém, ami szerintem élhetetlen. Én nem akarom feleségül venni, így nyilván soha nem leszek olyan, amilyennek ő látni akar.
- Ó, igen. A házasság intézményét az egyik leghazugabb dolognak tartom, jégcsapok nőnek ki a hátamból, ha csak rá gondolok. - bólogatott Perci helyeslően. - Ha két ember tud együtt menni, közösen álmodni, azon dolgozni, hogy működjön a kapcsolatuk, akkor nincs szükség házasságra, a lényeg, hogy szabályokat, a közösen lefektetett szabályokat betartsuk és ne bántsuk a másikat.
- Na, ez soha nem volt közöttünk. Viszont van egy gyerekünk, és én azt akarom, hogy legyen neki apja, ne kelljen apa nélkül lennie, ahogy nekem kellett... Még akkor is, ha viszonylag keveset tudok vele lenni. 
Gas hosszasan folytatta, lelkiismeretének a bemutatását, Percit teljesen elvarázsolta az a a felelősségteljes személelt, ami látszólag a férfi sajátja. Feküdtek az augusztusi ég alatt, összebújtak a pléd alatt, és mire a lány a feleszmélt, már egy forró, lassú testtel mozgott együtt. Szeretkezésük semmi korábbi élményéhez nem volt hasonlítható: érzéki volt, figyelmes, intim... Perci ezidáig csak dugott, baszott, kefélt, kamatyolt, szexizett, legfeljebb varrt. Távol állt tőle a szeretkezés, az intimitás, csak a féktelen, kemény, bensőséges pillanatokat nélkülöző a testét kielégítő érintkezéseket kedvelte. Gas leszorította a lány mindkét vállát, száját az álla alá nyomta, csókolta és közben beszívta a nyakánál lévő, vékony bőrön át kiillanó hormonok illatát. Olyan mélyen volt Perciben, hogy amikor a lány öle felrobbant, remegése átjárta Gas testét is. Szerelmesek lettek.

-

A következő részből kiderül, hogy Gas és Perci, miként kezdik felépíteni a közös létüket, hogyan készülnek egy olyan életvitelre, amelyben a férfi gyerekének nem kell nélkülöznie az apját, és Perci minden eddigi képzelgésével szemben, hogy lesz lélekben segítője egy széthullott családnak és miként akarja megmenteni őket....


Címkék: gyerek szex facebook randevú klorofill első randi tetőterasz fuck buddy fuck body

Egy másik valóság

2011.12.21. 06:56 :: trapphenci

Párás, kellemesen hűvös volt az augusztusi éjszaka, az emberáradat a kordonok között hömpölygött a városba közlekedő vonat megállójához. A hajnali tömeg kedélyállapota, már közel sem volt olyan magasan, mint a korábbi órák hangulat-hullámainak a tajtékjai: a legtöbben enerváltan, mások utolsó erejüket összeszedve lendületesen haladtak a megálló felé. Perci Phant is a tömeggel tartott, gondolataiban épp annak az előnyeit próbálta összeszedni, hogy nem bringával jött a fesztiválra. Korábban minden évben kerékpárral érkezett, hiszen ez a "legdemokratikusabb közlekedési eszköz", a hétköznapokon is ezt használja arra, hogy eljusson A-ból B-be, de most a barátaira és az előre elképzelt bemindenezett állapotára tekintettel, a városi tömegközlekedésre hagyatkozott. Úgy tervezte, hogy semmit nem utasít el ezen az estén és mindent szabadon megenged magának, ezért felelősséget sem akart vállalni, még a bringájáért sem, inkább otthon hagyta lógni. Perci már vagy egy évtizede kizárólag hivatalból jár ki a kontinens egyik legnépszerűbb zenei fesztiváljára, az idei volt az első alkalom, hogy nem tartozott semmilyen kulturális cikkel, beszámolóval, kritikával egyetlen sajtóorgánumnak sem. Ehhez képest feltűnően józanul vonult a vonat megállója felé, ami reményei szerint biztosít számára egy ülőhelyet is. Fáradt volt, bár csak ezt az egy estét töltötte a fesztiválon, míg korábban, mind a hét éjszakát végigdolgozta, most ez az egy, szabadon eltölthető este is lezúzta kicsit, semmi nem emlékeztette már a fesztiválból arra, amit megszeretett benne eredetileg. Mire ezek a gondolatok végigpörögtek Perci fejében, el is ért a megállóhoz, barátai körülötte, mindenki a szerelvényt leste, hátha felbukkan a távolban. Már világos volt, kelt fel a nap, az ég elképesztő kék és narancssárga, ahogy kelet felé fordult beleakadt a tekintete egy tarfejű, jobb kezét felkötve viselő férfi szemein és viszont. Egyetlen mosoly megváltoztatta a világot: a férfi visszamosolygott, majd Perci - a lányos normáktól eltérően - nem zavartan elfordult, hanem határozottan odalépett a férfihoz és máris beszélgetésbe kezdtek.

- Hello, mi történt a karoddal? - mi mást kérdezhetett volna, nem kellett ürügyet gyártani. 

- Szia! Hát ez egy hosszú történet, de szívesen elmesélem! - a srác nyitott és érdeklődő tekintete szinte azonnal beleivódott Perci agyába. 

A férfit körülvevő és Perci barátai kiestek mindkettejük látó- és hallóteréből, és amíg megérkezett a helyi érdekű vasút, ők eljutottak a beszélgetésben az ambient zenétől a kínai orvoslásig. Az érdeklődés kölcsönös volt. Amikor megérkezett a vonat, egy papírra felírta a nevét: Perci Phant - arra számított, hogy a férfi megkeresi az online térben. Ő, mint minden más ember, amikor látta a lány nevét, szintén rákérdezett, akárcsak a többiek, hogy ez a valós neve? ... és Perci lecke-felmondó hanglejtésben eldarálta, hogy mi a helyzet a nevével: Percifield nevet kapta anyjától, de rettentő régóta Perci Phantként ismeri mindenki. 

Hazafelé tartva Perci meglepetten tapasztalta, hogy agyban még mindig a megállóban áll Gasszal. Nem volt biztos a vezeték nevében... Hazaérve még a cipőjét sem rúgta le, egyenesen a laptopjához ment és benyomta. Amíg bootolt a gép, lezuhanyozott, utálta amikor egy-egy szabadtéri party után a bőrén a por mint valami láthatatlan bevonat volt jelen. Míg tusolt a szürkevíz felhasználásainak a lehetősége és technikai kivitelezése futott át az agyán, gyorsan leszappanozta a testét, leöblítette, majd ahogy volt, csurom vizesen, beburkolózott hatalmas, fehér frottír köntösébe és nedves nyomokat hagyva a padlón kicsattogott a fürdőszobából. Az egész nem volt három perc. Lehuppant kedvenc foteljébe, ölébe vette a laptopját és elindított egy zenei rádiót, bejelentkezett a közösségi oldalakra, a levelezőrendszerébe - mielőtt lefeküdt össze akarta szedni a következő napjait. Szabadúszóként soha nem kapcsolta le a munka szektort az agyába, de nem a pénz miatt, csupán önmegvalósítani akart. Minden magasztos célját véghez vinni, tudta egyedül kell csinálnia, senki nem valósíthatja meg őt. Míg átfutotta a híreket, egy pamaccsal letörölte szeméről a maradék festéket, tekert egy cigit és hátradőlt. 

Amikor a facebook kék logója felvillant, majd a bejelentkezést követően a kapcsolati kéréseket  jelző ikon, az indexszámmal, izgatottan nyitotta meg, hogy a sok-sok ember közül, akivel az este folyamán megismerkedett, ki az, aki nem akarja feledni a röpke találkozást, és máris kommunikációs csatornát nyit. Gas R. Nadyan, ő volt, a kopasz proli a megállóból. Amikor Perci meglátta a punk profilképét, elmosolyodott és megnyomta az üzeneteket gombot. A levél tárgya a helyet jelölte, a kenyérszöveg ennyi volt: “Találkozzunk!” A levelet bátran elküldte, nem szokott hezitálni, a bátorság az esetek döntő többségében sikerre vitték álmait. Levelének tömörsége, funkciójának maximálisan megfelelve kifejezte a lány abbéli szándékát, hogy kíváncsi a fiúra. Ezzel a gondolattal feküdt bele a délelőttbe, hogy koraestig fel se ébredjen. Üzenete célba ért és válaszul egy részletes beosztás jött, valamint az, hogy az időrendben szereplő tevékenységeket, hol fogja elkövetni. Telefonszám, e-mailcím, lakcím, minden elérhetőség... Nos, akkor ő is kíváncsi, konstatálta Perci és elkezdte nézegetni Gas fotóit a facebookon. Még a tizedik képhez sem érkezett el, amikor egy egészen apró lényt fedezett fel az egyik fotón. Kicsit közelebb hajolt a monitorhoz és elfehéredő ujjakkal markolta az egeret. 

- Gyereked van... ? - tette fel önmagának, de jól hallhatóan a kérdést. 


A következő rész tartalmából: 

Kiderül, hogy Perci miért megy szembe minden eddigi elvével és hogyan találja meg a számára tökéletes férfit, akivel az első szexizéseket követően merőben megváltozott még az orgazmusa is... 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: gyerek szex facebook szerelem ismerkedés találkozás

süti beállítások módosítása